Størrelsesguide

Ringstørrelsesguide

Når du køber en ring, er det naturligvis vigtigt at størrelsen på ringen passer dig. Hvis du ikke allerede kender din ringstørrelse, vil vi nedenfor prøve at hjælpe dig med at finde din størrelse.

Hvis du skal forære en ring eller eksempelvis fri med den, vil det være perfekt, hvis du kan kender den nøjagtige ringstørrelse. Det kan være ved at tage et mål af en ring, som din partner har i forvejen. Hvis du er i tvivl om ringstørrelsen, så anbefaler vi, at du vælger en lidt større, så ringen den bliver rettet til/lavet mindre og din partner kan prøve den på.

Den bedste og mest nøjagtige metode til at finde den korrekte ringstørrelse er ved at anvende en skydelære og måle den indvendige diameter af en ring du eller din partner allerede har. Når du kender ringens indvendige mål i mm, kan du se hvilken størrelse du skal have i skemaet nedenfor.

En anden metode kan være at bruge et målebånd, noget snor eller lignende, og måle rundt om den finger, hvor ringen skal sidde. Det er vigtigt at vide, hvor start og slut er, når der måles. Hvis din finger eksempelvis er 17,8 mm, anbefaler vi, at du vælger en størrelse 56.

Tennisarmbånd størrelsesguide

Der er flere måder, hvorpå man kan finde rette længde på et tennisarmbånd. En god metode er at måle dit håndled ved at bruge et målebånd eller ved få en til at hjælpe dig med at måle dit håndled på anden vis. Mål gerne ved det bredeste punkt på håndleddet, som typisk ligger ved håndledsknoglen. Læg derefter gerne 1,5 cm til afhængigt af, hvor løst du ønsker armbåndet.

Lene Visholm
Nordre Strandvej 136
8240 Risskov

Tlf: +45 23 11 73 02
info@lenevisholm.dk
CVR nummer: 15891742

Lene Visholm Facebook   

 

Vi tilbyder gratis fragt på alle forsendelser

 

 

dk_logo_webjpg   
Vi tager imod betaling med Dankort og MobilePay.

Beløbet hæves først efter vareafsendelse.

Handelsbetingelser, herunder leveringsbetingelser og
fortrydelses- og reklamationsret kan læses her

Privatlivspolitik

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.